„Чух за тази „сензационна новина"... Какво да коментирам? Нямам думи! Нито познавам Берлускони, дори не съм го виждала на живо", така отвърна Славена Вътова на упорититие слухове, че е една от любовниците на италианския медиен магнат.

Историята, в която е замесено името на бившата „Мис България" беше такава, че тя е била компаньонка в Италия. Всичко това е гарнирано с клюката, че Вътова е близка до кръга на Берлускони. Нейни връстнички питат „кой я издържа в Италия - млад или възрастен италианец?", с което още повече наляха масло в огъня на манекенката.

На въпроса дали се познава с бизнесдамата Дарина Павлова, чието име също е замесено в историята около Берлускони, Славена отговаря така: „Не я познавам. Оказа се, че някаква врачка видяла в кристалната си топка, че Дарина Павлова ми била не знам си каква на мен, пък аз - еди си каква си на Берлускони... Пълен абсурд! И в историята Дарина Павлова я представят като моя сводница едва ли не, която ме предлага на Берлускони. Това е невероятна измислица", разказва екс миската в интервю.