Славена е щастлива с връзката си с футболиста Алек Манолов, с когото от доста време са заедно. Фенове на звездата на Diapason Records често я питат дали няма да се омъжва за любимия си и мислят ли вече за бебе. Певицата обаче на смята, че това е на дневен ред в живота й и подчертава, че приоритет сега й е образованието.


"Не съм се отдала само на тази връзка с Алекс. Ето сега ми предстои през януари месец да завърша образованието си по Хореография във Варна. Заради работата си, много се забавих във времето и скоро ми изтичат студентските права. Поставила съм си го като цел №1! Понеже скоро пуснах новата си песен, мога да си позволя един месец да се отдам на това. Остават ми няколко изпита и дипломна работа" - споделя тя в "Открит микрофон" на Signal.bg.


Славена признава, че засега няма намерение да се посвети на хореографията, нито да отваря своя школа за фолклорни танци, защото пеенето я влече най-силно. "Човек никога не знае, в крайна сметка не знаеш какво утре ще ти поднесе съдбата" - казва изпълнителката.