Петкратната носителка на титлата „Певица на годината"- Преслава показа скрития си талант на снощното си участие в пловдивски клуб. Оказа се, че изпълнителката на „Помощ" владее турския език до съвършенство. След появата й на сцената, певицата разбрала, че голяма група турци заедно със стотиците нашенци в Инфи имат основателни поводи да празнуват.

Първо Преси поздрави многобройната публика и им благодари, че са заедно въпросната вечер. След това обаче тя казала нещо на турски и то толкова бързо, че дори самите носители на езика, които били в Инфи, не разбраха какво каза тя. Усетила, че е останала недоразбрана пайнерката повторила бавно каквото си бе наумила на турски и последваха бурни аплодисменти, пише zvezdno.bg След две песни време Преслава отново захапала на езика на съседната ни страна, но за съжаление не можем да ви предадем думите й.

Феновете й останали приятно изненадани и дори коментирали по между си, че турският език не е лесен за учене. За това казали искрено „евала" на изпълнителката.