От известно време насам горещ слух обикаля коридорите на Би Ти Ви, а именно, че вокалистът на Слави Трифонов - Борис Солтарийски е имал вземане - даване с Аксиния. Клюката гласи, че Борис Солтарийски и Аксиния имали кратка секс авантюра след общо участие. От екипа на „Шоуто на Слави" тръбят, че Борис и Аксиния имали общо участие, след което под влияние на алкохола, решили да утолят страстта си с малко креватна гимнастика.

На другия ден обаче двамата певци решили, че авантюрата им не е достатъчно значима, за да си развалят приятелството за едно нищо, пише skandalno.net Всъщност изпълнителите се били договорили да запазят своята секс забежка в тайна, но словоохотливия Борис Солтарийски не се стърпял и само 2-3 седмици след даденото обещание се изфукал със завоеванието си пред колегите си от „Ку - ку бенд".

Музикантите пък много се зарадвали на неочаквания креватен успех на своя колега с хубавата силиконка и му пожелали още някоя друга забивка. Както може да се очаква обаче от тайна между приятели, аферата на Аксиния и Борис бързо обиколила всички от екипа на „Шоуто на Слави", а скоро се разнесла и из коридорите на Би Ти Ви, че и далеч отвъд телевизията.