Труповете на 52-годишния Юксел Дас от Силистренско и на 44-годишната Севдалина Тодорова от Стара Загора са открити в двора на бившето АПК "Загоре" в лека кола "Опел Астра".

Сигналът в полицията е подаден вчера около 10.30 ч. Жената е била на мястото на шофьора и очевидно е шофирала колата преди трагичния инцидент. На седалката отпред до нея е открит с прострелна рана в главата Юксел. В дясната му ръка с палец на спусъка е открит и пистолет "Парабелум". Севдалина е също с прострелна рана в челото.

Старозагорката е била омъжена с едно дете и вероятно с Юксел са имали връзка, която е претърпяла катаклизъм и по всяка вероятност жената е искала да я прекрати, съобщава БЛИЦ. В момента се работи по версията любовна драма. Юксел първо застрелял Севдалина, а после си теглил сам куршума в челото. В седалките на колата са открити и два проектила.

Юксел е работил като дистрибутор на ветеринарни препарати, а Севдалина е била брокер в местна агенция за недвижими имоти. И двата трупа са откарани в Съдебна медицина Стара Загора, където се намират в момента.