Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/ Веселин Божков направи дарение на ОУ „Н.Й.Вапцаров”, на което е възпитаник. Дарението е на обща стойност 13 678 лева и  включва 7 стационарни компютъра, лазерен принтер, лаптоп и мултимедийно устройство.
„Това не е първото дарение, което правим на ОУ „Н.Й.Вапцаров”. Преди три години направихме също един компютърен клас. Техниката, която даряваме сега, е много по-добра и отговаря на съвременните изисквания. Надявам се, че благодарение на тази техника и на вашите компютърни умения ще докажете, че сте едни достойни вапцаровци. Защото училището е водещо не само тук, а и в областта”, каза пред учениците председателят на КРС.
За втори път Веселин Божков връчи и индивидуални награди, които е осигурил със собствени средства, на трима изявени ученици. Мобилни телефони получиха: Николай Вълков /7 „а” клас/ - за постижения в областта на математиката; Габриел Гачев /6 „б” клас/ - за постижения  по информационни технологии; Цветан Христов /7 „г” клас/ - за постигнати успехи в областта на спорта.
Специална награда имаше и за отбора по баскетбол на учебното заведение, който тази година стана областен първенец в ученическите игри. Момчетата получиха по една тениска и професионални баскетболни топки. Веселин Божков им обеща, че за 24 май ще им подари и по един спортен екип, на който ще бъде изписано името на училището.
Директорът на ОУ „Н.Й.Вапцаров” Евгения Иванова благодари на Веселин Божков и го увери, че дарението ще се използва пълноценно в образователния процес.
Гостът на училището разгледа кабинета, оборудват с дарената компютърна техника, както и интересната изложбат на Клуб "Галилей", създаден по проект "Успех". Клубът реализира дейността си под ръководството на учителката Блага Маркова.