За втори път театрална формация „СамоДелен театър 11”, при читалище „Христо Ботев”, участва в младежки театрален фестивал „Океан от любов”. Ботевградските театрали се представиха с най-новата си пиеса „Седмата жертва” по Робърт Шекли. Те получиха високи оценки от професионалното жури и попаднаха в топ 3 на участниците в престижния форум.
Фестивалът няма конкурсен характер, но все пак представянето се оценява, а това ни помага да си „сверим часовниците”, т.е. да видим на какво ниво сме ние спрямо другите участници”, сподели Светла Въжарова, ръководител на „Самоделен театър 11”. Тя съобщи, че премиерата на пиесата „Седмата жертва” ще се състои на ботевградска сцена на 23 април от 19 часа. Ролите са поверени на: Надя Тодорова, Георги Иванов, Иван Гетов, Тодор Василев, Иван Петров и Светимир Игнатов. Билети ще се продават на касата на читалището в дните 21, 22 и 23 април. Цената на билета е 3 лева.
На 25 и 26 април младежката театрална формация ще участва във фестивала „Бургаски изгреви”. Да припомним, че през 2010 година „СамоДелен театър 11” завоюва първо място на този форум.