Гаф в живата връзка от парламента едва не отне думата на председателя на НС Цецка Цачева. Във времето, където обикновено се излъчва рубриката на Николай Бареков „Гореща точка“ от ТВ7 решиха да направят интервю от кабинета на Цачева.

По ирония на съдбата, точно когато шефката на парламента отговаряше на въпроса дали крие премиера Бойко Борисов от въпросите и питанията на депутатите сигналът изчезна. Близо 10 секунди картината замръзна, а режисьорът на сутрешния блок реши да включи втория водещ в студиото на телевизията.

Неопитната все още Виктория Ангелова набързо затвори устата на колегите си с думите „благодаря ви засега, очевидно имаме малък  технически проблем“. В този момент обаче връзката беше възстановена. Последва още по-нелепа реакция на Ангелова, която се обърна към колегите си с въпроса: “Колеги, дали ще можем да продължим с включването?“. Репортерката Таня Иванова бързо отговори, че ако се чуват, с Цецка Цачева са напълно готови да продължат, което предизвика истинско изумление в председателя на НС, която така и не разбра, че думите й досега са останали тайна за аудиторията.

Малко преди гафа тя обясняваше, че няма как да успее да скрие премиера Бойко Борисов от парламентарния контрол, тъй като неговата позиция по всички въпроси е прекалено ясна. Опозицията затова е опозиция за да критикуват управляващите – ръководството на парламента и премиера, каза Цачева.