От телевизионния таблоид "Папараци", където Николета Лозанова се изявява като водеща, отново направиха гаф. Напоследък не минава предаване без редакторите да напишат поредната глупост, която НиЛо трябва да изчете от аутокюто.


Преди време от екипа бяха снимали Милен Цветков с "тайнствена" дама, която се оказа, че всъщност е жената на водещия, а не негова любовница или колежка, както предположиха от шоуто.


Преди около месец пък от екипа сложиха следните думи в устата на Николета: „Знам коя е Мая Манолова. Тя е депутат от Коалиция за България".


 


Тогава авторите на репликите й бяха пропуснали факта, че Мая Манолова не е депутат повече от месец, тъй като Народното събрание е разпуснато, а Коалиция за България вече не съществува.


Този път от екипа на предаването отново сгафиха. Папарашкото им попадение в неделя бе Цеца Величкович, която наскоро изнесе концерт в България.


Редакторите на предаването надълго и широко разказваха как рапърът Спенс се е заел с организацията по посрещането и престоя на изпълнителката у нас. В репортажа те показаха на няколко пъти мъж с шапка на главата, който според тях е Спенс. Очевидно редакторите не могат да различат рапъра от всяко едно момче с кежуъл облекло и каскет на главата.


От Lifestyle.bg се свързахме с организаторите на концерта на Цеца у нас. От там любезно ни обясниха, че мъжът от папарашките кадри на предаването всъщност е шефът на Moko Solution - Димитър Дамянов.


"Да, гледахме и ние предаването. Досега сме се смяли", казаха с усмивка пред нас от екипа на MOKO Solution.


За да се направят на големи в "Папараци" анонсираха, че ще разкрият на кого Цеца Величкович е пяла "на уше" веднага след концерта в зала "Арена Армеец". Оказа се обаче, че зрителите така и не успяха да разберат на чие частно парти е пяла сръбската легенда. От папарашкото видео се видя единствено, че Цеца влиза в столичен мол, но на кого точно е била почетна гостенка, от екипа на предаването, така и не успяха да дадат отговор.


Целият материал за Величкович, както и всеки друг видео материал в предаването "Папараци", е изграден на хипотези и предположения, които вече дразнят взискателният тв зрител.