Хората започнаха да пристигат на стадиона още от 18:00 часа, а към 19:00 часа сектор "В" на "Васил Левски" бе почти пълен с хора, които бяха дошли, за да покажат подкрепата си към капитана на Астън Вила, който в момента продължава лечението си от остра форма на левкемия.

Присъстваха министърът на спорта и физическото възпитание Свилен Нейков, кметът на София Йорданка Фандъкова, а за да подкрепи Стенли на стадиона бе дошла и майката на Димитър Бербатов - Маргарита.

Точно в 19:19 часа всички започнаха да пеят националния ни химн, а след това скандираха доста време името на Стилиян, който гледа прякото предаване по телевизията в Англия. Самият Стилиян пък благодари на всички за подкрепата в специално аудиообръщение до българските фенове, а след това обеща, че ще спечели и тази битка.

Последваха нови скандирания "Стилиян Петров" и "Стенли, в сърцата сме с тебе в борбата", а след това всички на стадиона направиха с ръцете си сърца, като по този начин показаха, че обичат от сърце бившия играч на ЦСКА и Селтик, пише БГНЕС.

Елица Тодорова изпълни няколко песни, а подкрепата си към Петров изразиха и ученици, облечени в народни носии и развяващи български знамена. На "Васил Левски" имаше фенове облечени със специални екипи с номер 19, както и такива с фланелки на отборите Селтик и Астън Вила.