Мис България Антония Петрова, която от няколко седмици вече е г-жа Бередина, и съпругът й Александър стягат куфари за Шри Ланка. „Александър от години има бизнес там и много често пътуваме. Обичаме тази част от света, така че меденият ни месец ще бъде из Азия - Шри Ланка, Индия, Тайланд, Дубай, Индонезия, Малайзия", щастливо разказва Антония.

Откакто се върна от Москва с халка на безименния пръст, тя е готова да посрещне новите предизвикателства на живота със самочувствието на омъжена жена. И макар че клюкарските издания гръмнаха с „новината", че е взела 200 000 лева, на г-жа Бередина не изглежда да й пука много-много.

„Това е абсурдно, никога не бих се омъжила за сума пари! Не знам коя уважаваща себе си жена би сключила подобна сделка и би търгувала със себе си, щастието си и бъдещето си. Още по-възмутително е как определиха точно тази сума
та на мен дори двата комплекта бижута, които смених по време на сватбата ни, струват повече, да не говорим за самата сватба!

А най-смешното е, че си позволяват да ме цитират с кавички. Нямам предбрачен договор, категорично, това може да се провери. Живея добре и винаги съм живяла, до и по време на 6-годишната ми връзка със съпруга ми. Нашите отношения никога не са се крепели на подобен род материализъм и би било странно, ако след брака ни нещата се променят. Така че когато си измислят истории, поне да изглеждат достоверно и да вземат предвид фактите," категорична е Тони.

Докато размени заветното „Да" с Александъ, минават шест години. Александър й предлага брак още в началото на връзката им, но тя не била готова за радикалната крачка. „Приех на третия път. Първото предложение беше още преди конкурса „Мис България" в ресторанта на Айфеловата кула, този диамантен пръстен нося до днес до халката ми", разказа пред „Монитор" бившата мис и настояща г-жа Бередина.

В албума със сладки житейски спомени на Антония влизат и пръстенът - копие на годежното бижу на Кейт Мидълтън, и медальонът със сърце, вдъхновен от този на Кейт Уинслет в „Титаник", и роклята с 4000 кристала „Сваровски"... Както и халките „Картие", изработени от бяло, жълто, розово злато и диаманти. Тази на Тони е украсена с диаманти и гравирана с думите „Люблю тебя, навсегда твой. Александр" Бизнесменът пък се радва на думите „Вечно твоя. Обичам те. Антония."

Засега Мис България 2009-а не се тревожи, че жълтата преса може да вгорчи семейната й идилия.„Не се страхувам, защото сме заедно от много време, съпругът ми е бил до мен години преди да стана известна в публичното пространство и да спечеля титлата „Мис България". Тази част от живота ми по никакъв начин не му влияе, както ме е обичал, така е и до днес. Той никога не чете жълта преса и жълти сайтове, а само бизнес новини и достоверна информация. Съветва ме и аз да не го правя и най-редовно се смее и се забавлява искрено, когато разберем някоя клюка от приятели", разказва Антония.

„Никога този тип информация не му е влияла, той не дава интервюта, не коментира отношенията ни и е много над тези неща. Дори понякога ми се чуди, когато прекаляват с измислиците и аз ги коментирам. Винаги ми казва да не им обръщам внимание и да не слизам до тяхното ниво, да не се засягам, да не коментирам, защото не можеш да пребориш човешката глупост и простотия, невъзможно е! Той се отнася много философски към тези жълти клюки, по никакъв начин не го докосват и аз вземам пример от него", коментира Мис България 2009.

Червенокоската е убедена, че Александър е мъжът на живота й въпреки перипетиите, през които са минали. Връзката им съвсем не бе безоблачна. Ревността на Александър не й тежи. „Като всеки човек, който обича и той ревнува. Иначе ако няма дори малко ревност, за мен означава или отворен брак, което е против моите принципи, или безразличие към човека до теб. Ревността е нормална, ако е в определени граници. Разбира се, че е добре, ако има хармонични отношения и доверие, като е при нас" разкрива младоженката.