Носителката на титлите „Мис България 2009" и „Мисис Русия 2012" Антония Петрова-Бередин и съпругът й Александър вдигнаха тайна сватба в Лас Вегас.


След завръщането си от САЩ младоженците разказаха пред списание LOVE style как е минала церемонията и предоставиха екслузивни снимки от щастливото събитие.


„Искахме втората ни сватба да е пълна противоположност на първата в Москва. Решихме да сключим брак в пустинята и температурата беше 40 градуса", разказва Антония. Тя избрала яркочервена рокля на София Борисова с бели камъни и червено було в съответствие със стила във Вегас. На сватбеното тържество присъствали единствено кумовете им, които от 12 години живеят в Лос Анджелис.


Антония и Александър пристигнали с бяла лимузина, а булката имала своя гримьорна, в която се приготвяла заедно с кумата. След юридическата част двамата имали и венчавка.


„Тъй като в Москва не сме имали църковен ритуал, сега искахме да направим такъв. Запалихме големи бели свещи и си казахме "I do" - всичко беше като в романтичен холивудски филм", обяснява още хубавицата. Двамата няма да правят сватба в България. Отдавна искат деца и веднага след конкурса „Мисис Свят" през ноември в Китай са решили да работят за бебе.