Гонената от всякъде Миглена Ангелова показа нокти срещу бивши служители в "Искрено и лично". Устатницата захапа репортера си Жоро Игнатов, който в момента работи за Иван и Андрей в "Станция Нова", както и в предаването "Споделено с Вихра" по ТВ7.

Бившата водеща разказа за ситуацията, в която изпаднала гостувайки неотдавна в "Станция Нова". Тя се засякла с Игнатов в гримьорната и любезно го поздравила. Той обаче я стреснал с поведението си, отсичайки: „Много си лицемерна! Хич не се прави, че ми се радваш...".

"В този момент разбрах, че е съвършено безсмислено да му отговарям каквото и да било, защото той определено има сериозен проблем със собственото си лицемерие", контрира в интервю Миглена. "Наставляваше Искра Онцова, за която казваше преди, че е най-некадърният адвокат, който той познава, а аз работех с нея! Работи при Иван и Андрей, които дълго време наричаше „сополите" и всячески проявяваше омразата си към тях. Тъй че по повод лицемерието даже нямаше смисъл да говорим", разказва още Ангелова.