Телевизионната водеща е решила да прибегне към крайната мярка - съд, защото по друг начин не можела да си вземе парите. Бившата съпруга на Веселин Маринов вече е и бивша приятелка на Ангелова. Преди време те били като дупе и гащи, споделяли си всичко, прекарвали с часове на телефона, но хубавата дружба била развалена от бизнес интереси.


Преди няколко години Цветанка се амбицирала да издава женско списание и поканила приятелката си да стане главен редактор. Дори подписали договор и й определила заплата 3000 лева на месец. Мадам „Искрено и лично" взела задачата присърце и започнала да работи. След първите няколко броя обаче изданието забоксувало, не могло да се наложи на пазара и бавно започнало да фалира. Собственичката Цветанка обаче уверявала приятелката си, че ще й плати, само да падне някой лев от реклама.


Обещанията на приятелката й били - другата седмица, след десет дни, а накрая приятелството отшумяла и Весковица спряла да й вдига телефона. Сумата от неизплатените заплати била 15 000 лева. Сега за отмъщение и назидание Миглена смята да вкара бившата си шефка в предаването „Съдът влиза", да изложи казуса и да чуе какво ще каже съдия Искра Онцова в ефир. Това ще е моралното удовлетворение на телевизионерката - да покаже в ефира как е била измамена от Цветанка. Ако публичното унижение не я принуди да се разплати, Ангелова смята да подаде истинска жалба в съда и да търси правата си.