Мария е била в любовен триъгълник с мъжа си Димитър Андонов и вече бившата си най-добра приятелка Никол. Докато Отварачката била семейна, съпругът й няколко месеца кръшкал с първата й дружка.

След продължително страдание фолкпевицата простила предателството и не таяла лоши чувства нито към бившия си мъж, нито към доскорощната си дружка, пише "Уикенд".

Тази версия за разпада на брака й отдавна се обсъжда в бранша. Покрай напредването на бременността на Никол обаче темата отново се превърна в една от най-коментираните в Пловдив.

Бившата най-добра приятелка на Отварачката е в пети месец и скоро ще дари с второ дете Димитър Андонов. Запознати споделят, че Мария вече е превъзмогнала предателството и се е съсредоточила върху бъдещето си с богаташкия наследник Християн Гущеров.

Близки до фолкпевицата стискат палци за новата й връзка и се надяват да не се повтори драмата, която я сполетя преди време. Тогава Мария изпадна в депресия продължила почти година.

И как иначе, след като Отварачката бе зарязана заради никому неизвестна девойка, коментират в чалга гилдията.Преди да се заформи любовният триъгълник, Мария и Никол били близки приятелки. С нея певицата и мъжът й се запознали в Пловдив, където девойката работела в офис на богаташката фамилия Арабаджиеви.

Допаднали си още с първия разговор. Никол се превърнала в една от най-близките дружки на Мария и двете често прекарвали времето си заедно. Отварачката даже я канела на семейните си екскурзии в чужбина.

Говори се, че Никол придружила фолкпевицата и съпруга й до Сен Тропе. Както и самата Мария неотдавна призна, със завръщането си от скъпарския курорт категорично решила, че е време да продължи живота си без Андонов. Какво точно се е случило в Сен Тропе, така и не стана ясно.

Клюкари разясняват, че не Мария, а Димитър настоял за развод. Причината била новата му тръпка Никол. Бизнесменът се влюбил в семейната приятелка и решил да се раздели с фолкпевицата.

Изпълнителката на „Моите задръжки" изпаднала в шок, когато разбрала истината. Затворила се в себе си не желаела да контактува с никого.

За щастие любовта не подминала и нея. От депресията я спасил не по-малко богатият от Андонов Християн Гущеров. Днес Мара твърдяла в обкръжението си, че е превъзмогнала тежкия удар, който Димитър и Никол й нанесли.

Държала даже да запазят добри отношения заради децата. Както е известно, Мария роди дъщеря на бизнесмена, а новозагорката Никол скоро ще го дари с втора рожба, научи "Уикенд".

„Мария се представя за жертва. Истината е, че през цялото време кръшкаше на мъжа си. Май сега отново прави същите номера и с настоящото си гадже", одумват я в съсловието.