След като Мария пусна новия си хит "Мен избра", дело на румънеца Кости. Фолк изпълнителката Андреа, която също отново работи с хитмейкъра предстои да представи негова песен на наградите на TV „Планета" утре вечер. Песента се казва „Лош герой" и отново дава заявка да се превърне в тотален хит.


„Скъпи приятели, нямам търпение да се срещна с всички вас на предстоящият концерт 11 Годишни Музикални Награди на ТВ Планета - 26.02.2013! Подготвила съм ви страхотни изненади! За пръв път ще представя нова песен на концерт, но се надявам премиерата да ви изненада", това обяви певицата от личната си фен страница във Facebook.


За предстоящото събитие, Андреа е подготвила уникална шоупрограма. Изпълнителката отново няма да изневери на себе си и ще зарадва своите фенове с атрактивно представяне.


Тя има цели осем номинации, сред които и тази в категорията за „Музикален идол на годината". След успешната изминала година, Андреа започна и новата 2013-а с блестящ старт. Само ден след като се появи съвместното й парче със сръбската звезда Cvija, проектът им събра 250 000 гледания в най-популярният музикален портал и се превърна в едно от най-поръчваните дуетни парчета в клубовете.