Водещата вече е прежалила раздялата с Иван Христов и се е съсредоточила върху материалните облаги, които може да изкопчи от него.

Неверният съпруг на Вихра се закани, че ще й остави само семейното жилище, ако не престане да го атакува подмолно по медиите. Иван разказа, че бившата му половинка в момента получава наем от друг апартамент в София. Опосумът обаче възнамерява да й го отнеме, защото Вихра използвала парите му да изхранва и възрастния си любовник, а в същото време постоянно пуска слухове срещу него и Ирина Сарачинова по вестниците. Бившата съпруга на Иван обаче точи зъби и за вилата му на морето в село Лозенец.

Все още не е ясно какво Вихра и неверният й съпруг са се разбрали за срещите му с малката Ава. Двамата спряха да си разменят удари под кръста чрез медиите. Иван Христов обяви, че няма да плаща издръжка на майката на детето си повече от минималната работна заплата. Според водещият, Вихра се възползва от парите му, за да издържа любовника си Милан Кузов. Иван вече лиши бившата си съпруга си от скъпия й автомобил.

Друг основен проблем между Иван и Вихра е определянето на срещите между бащата и дъщеря му,пише skandalno.net Продуцентът обвини майката на Ава, че не я пуска да идва на гости в дома му, където живее заедно с Ирина Сарачинова. Вихра заявила, че не желае дъщеря й да общува с новата жена на татко й, защото се страхувала, че ще я манипулира.