Фолкпевицата Алисия стрестнала група деца онзи ден в Борисовата градина, казват наши източници. Певицата, която носела огромни слънчеви очила, изплашила малчуганите заради неестествено изглеждащото си лице и супер подути устни.

"Децата се изплашиха. Дори не разбрахме в първия момент, че тази жена е Алисия. Беше спортно облечена, с лилави маратонки, но от лицето й се виждаха само огромни слънчеви очила и адски изпъкнали, направо страшни устни. Какво й е на лицето? Не изглеждаше добре", казва впечатлена майка пред екипа ни.

Алисия разхождала малкия Валери в парка, а около тях бранел бодигард.

"Неприятно ни изненада и това, че тя не показваше никакво отношение към детето. Просто го беше пуснала ей-така - не изглеждаше като грижовна майка", допълва възмутена жената.

Алисия от месеци има страхотен проблем с лицето си, обезобразено от пластичен хирург. Изкривените скули и подути устни на фолкдивата лъснаха за първи път по време на гостуването й при Росен Петров. Според в.Уикенд обезобразяването е дело на пластичен хирург от Истанбул. За последно тя пътувала до Турция преди 5-6 месеца, за да се подложи в тамошна клиника на процедура по моделиране на скулите. В лицето й било вкарано огромно количество ботокс, който обаче оказал отрицателен ефект.

Убиецът на бръчки е известен с това, че натоварва мускулите на съседните участъци, които заработват на двойни обороти. В резултата на това се образуват бръчки на места, на които до сега е нямало. Така лицето на 29-годишната Ася заприличало на това на възрастна жена.

Говори се, че и други певици от "Ара" имали записан час при същия пластичен хирург, но като видели пораженията при колежката си, веднага отменили часовете.

Ася пък тези дни отново ще ляга под ножа, за да се отърве от дефектите.