Миналата нощ около 3 часа папараци се натъкнаха на Селена и Итън, които се вихреха в центъра на София. Двете звезди образуваха нерви на рояк полицейски коли, които с бясна газ преследваха тунингования им „Форд Мустанг Шелби", с който звездите се опитваха да им се изплъзнат от преследвачите си.

За жалост преследването е режисирано като част от филма The Getaway, който двамата снимат в София. 19-годишната звезда призна, че никак не й е забавно да работи във филм, пълен с екшън сцени и динамика.

Както първи писахме, Селена пусна в Twitter своя снимка от площадката, под която написа:

„Фейт се забавлява през пролетната ваканция, но с Kid става по-сериозно! LOL PS Екшън филмите са трудни!". Фейт е героинята на Селена от комедията Spring Breakers („Пролетна ваканция"). В The Getaway обаче й е по-трудно. Там героинята на Гомес ­ младата хакерка Kid, е съблазнена от банков обирджия и трябва да бяга с него. По-голяма част от действието е в автомобил и е доста динамично.

Селена работи усърдно върху ролята си в The Gеtаway, не проявява капризи и приема това, което режисьори и сценаристи й кажат. Тя обаче се чувства самотна в София. Преди дни пак в Twitter Гомес пусна снимка от караваната си на снимачната площадка. "Караваната ми, любов". Отвъд Океана коментарът беше изтълкуван от медиите като призив към гаджето й Джъстин Бийбър да дойде при нея.

„Селена ще бъде в България 6 седмици. Това е доста дълго време, когато си тийнейджър и още по-дълго, когато си влюбен. Тя може би иска Бийбър да хване първия самолет и да долети при нея. България може да служи за чудесно любовно гнезденце", заваляха коментари.