Тази сутрин Венета Райкова яхна яко метлата. Повод за яростното й поведение във Facebook са слуховете, че през есента свалят "Горещо" от екран. Новината се появи в сайт на известно седмично списание, които телевизионерката показа, че недолюбва.

"Ей, смешници, ето затова ви падна тиража и никой не ви купува! Като ме видите и септември на екран ще ми се извините ли? Едва ли хахаха", коментира Райкова в социалната мрежа и допълва: "Знаят, че като ми напишат името в смешното си сайтче и ще имат повече прочитания и ми използват името без да питат!! Както виждате току що и Николета Лозанова ме подкрепи в написаното, явно вече са смешни и жалки на всички хахаха".

Ето и кореспонденцията между Венета и Ни Ло:

Николета: Поредният жалък опит да привлекат вниманието на аудиторията...

Венета: Ники и на теб колко мизерии ти извъртяха, ама да се извинят няма да се сетят.... откъде я вадят тая злоба?

Николета: Нямаме нужда точно от тяхното извинение! Поне за едно можем да ги признаем, имат нюх за имената, които продават и за това ни спрягат във всяко второ свое смешно материалче. Не го наричам новина, защото констатации на базата на злобното мнението на фенчетата на някои фолк певачки не е особено новинарско :) Още малко ще подрапат и ще издъхнат.