Американската лекоатлетка Лоло Джоунс твърди, че е много по-трудно да остане девствена, отколкото да се подготвя за игрите в Лондон. 29-годишната състезателка по бягане с препятствия сподели в предаване по HBO, че не вярва в секса преди брака.

Красивата Лоло, която участва в олимпийските игри в Пекин през 2008 година, споделя, че девствеността й прави изключително трудна задачата да си намери гадже. Джоунс смята, че да бъде девствена е "най-трудното нещо, което някога е правила в живота си, по-трудно дори от завършването на колеж".

"Когато си на 22-23 години, беше сладко. Но когато си вече на 29, не е така. Започват постоянно да те съдят и мъжете не ми връщат обажданията, след като разберат, че не съм била с никого преди това" - споделя Лоло. През 2010 година тя бе споделила пред списание "Women's Health", че обича да слуша религиозна христианска музика по време на тренировки, защото я успокоява. Лекоатлетката споделя още, че е опитвала онлайн сайтове за запознанства, за да си намери гадже.

В началото на годината тя съобщи пред близо 55 хиляди свои фенове в социалната мрежа "Туитър", че е девствена и че често е отхвърляна от мъжете поради тази причина. "В началото никой не ми вярва, но когато излизаме в продължение на няколко месеца и виждат, че съм била сериозна, решават, че е време да си тръгнат" - споделя Джоунс, която се е снимала гола за календара нa ESPN.