На фона на приключилото снощи шоу "България търси талант" се възроди поостаряла клюка. Въпросът дали е бременна певицата и водеща Алекс Раева не дава мира на феновете на шоуто по форумите. Чаровната брюнетка породи нови слухове по темата, след като започна да се явява в ефир със закръглено коремче.

Алекс е популярна с любовта си към спорта и наедрелите й форми, включително и нестандартно напращелият й бюст, създадоха доста вълнения сред онези, които искат по-скоро да я видят в ролята на майка.

Алекс Раеве не веднъж е "забременявана" от медиите. Първата й "бременност" беше преди години, докато певицата топлеше леглото на Слави, а сега често, често "надува корема" от гаджето си DJ Дончо.

През февруари певицата отхвърли поредните слухове с досада. "Явно има някаква цикличност в това, името ми да се забърква в някаква клюка. Днес съм аз, утре друг. Ако съм бременна ще го научите първо от мен. Не планирам скоро да имам бебе. В момента съм се отдала само на работата си и тя поглъща цялото ми време", сподели тя.

Клюката обаче носи, че Алекс крие от журналистите за бременността си, за да може спокойно да се подготви за майчинството. Няма как иначе да си обясним факта, че в началото на "България търси талант" тя носеше впити роклички и дрешки по тялото, а в последните епизоди се появява разпусната във феерични роклета. Кройките им винаги са с висока талия и по-широки, че да се скрие, ако има нещо.

"Ако не е бременна, значи е много надебеляла, което не е типично за нея", казват запознати със суровия дневен режим на певицата.