Певицата Алекс Раева, която показа и завиден актьорски талант при участието си в сериала „7 часа разлика" призна, че работата за телевизионната продукия страшно много й липсва. Като пряко следствие от това, колкото пъти се присещала за него и започвала да реве.

Още по-тежка ставала ситуацията, когато си мислела, че успешната продукция в крайна сметка бе провалена и стопирана не заради некадърност на екипа, а заради нескончаемите скандали между продуцентите и телевизията, по която се излъчва, пише skandalno.net Типичната българска завист и скъперничество си казали думата, което довело до фаталния край.

За да се съвземе от тежката мъка, Алекс реши отново да го удари на пеене и започнала денонощно да тормози своя приятел диджей Дончо да й пише нови песни. Къде успешни, къде не толкова, новите парчета в голяма степен се харесвали на публиката и постигали завидни успехи, особено при изпълнения на живо.

Освен това, Александра Раева намерила отдушник и в диетите за отслабване. Неизвестно защо тя решила, че е много дебела и задължително трябва да се подложи на жестоки ограничения. Дори преди няколко седмици в пространството тръгна слух, че е решила да си извади двете плаващи ребра като чалгарката Глория, за да придобие по - тънка снага.