Половинката на Димитър Бербатов почти всеки ден пристига с лъскавия си Мерцедес до все още незавършения палат. Елена вече е видимо изнервена от работата на майсторите, които просрочват с няколко месеца датата за изпълнение на проекта. Според табелата, поставена на зида, суперлуксозното жилище трябваше да бъде напълно завършено още на 30 декември, миналата година. Оттогава досега обаче постоянно се правят довършителни работи.

Строителите явно не си дават много зор, той като все още продължават да бъркат циментови разтвори. Пред имението стои фургонът, в който спят част от дюлгерите.

Къщата на Димитър Бербатов ще разполага с множество видеокамери. Охранителни съоръжения вече са поставени на всяко възможно ъгълче на къщата и заобикалящата я ограда. Освен това е предвидена и наблюдателница за жива охрана - пише „България днес".

Фотографи на таблоида успели да уловят как Елена пристига като буреносен облак на строителната площадка. Жената на Бербо смъмрила бригадата, че просрочва с половин година пуска на обекта - узнаваме от таблоида. Младото семейство се надява още това лято да се нанесе в просторното си имение и да прекара част от лятото там. Това очевидно трудно ще се случи, тъй като скоро Бербатов трябва да започне подготовка с „Манчестър Юнайтед" или с евентуалния си нов клуб.