В последно време доста фолк певици се пробваха като актриси. Емилия в Отплата, Камелия в Ракия Сънрайз, Бони в Седем часа разлика и Емануела в Къде е батко. Според последната клюка и любимката на Пайнера, Джена, ще участва в нов български сериал. Изпълнителката смята, че родните сапунки се развиват доста и се инвестира сериозно в тях.

„Бих участвала в някой сериал, но трябва да получа подходящо предложение - никога не съм играла професионално и нямам представа какво би ми отивало и каква роля бих изиграла най-добре, пише slava.bg В световен мащаб доста певици взеха участие в сериали или филми", сподели в интервю изпълнителката на хита Да те бях ранила.

Мълвата разнася, че Джена вече е била привикана на кастинг от известна продуцентска фирма, която готви нова крими поредица. Режисьорът на тв сериала готвил за Джена отрицателна роля, но все още не се знае дали тя ще одобри предложението. Тези дни пък стана ясно, че и фолкаджийката Роксана започва снимки за нов български игрален филм, където ще си партнира с Вили Марковска.