В началото на годината експоловинката на Миро от „Каризма" - Галя, изчезна безследно. Певицата се покри мистериозно и вече няколко месеца е направо неоткриваема. Според запознати причината за това са нейни неуредени сметки с „Топлофикация", както и с колеги от музикалната гилдия, пишат от megalife.bg.

Припомняме ви, че преди известно време редица представители на музикалната гилдия изплакаха, че певицата им дължи пари. Мълвата носеше, че освен гримьори и стилисти, Галя е завлякла и цял снимачен екип.

Наред с тях сред ощетените се наредиха и държавните институции. От „Топлофикация" все още не могат да си приберат хилядите в лева, които Галя им дължи за неплатено парно от няколко години.

От известно време обаче, изпълнителката потъна в пълно медийно затъмнение, което даде повод на злите езици да шушукат, че се занимава с не особено почтена дейност. Светски клюкари твърдят, че Галя всъщност се намира в Лондон, където работи като стриптийзьорка в един от нощните клубове там.

ПР-ката на певицата Ралица, също не може да я открие от много време и нищо чудно да се нареди в листата на измамените от Галя лица. ''Нямам никаква връзка с нея и не мога да се свържа от доста време‘', признава сътрудничката на певицата, която работеше с нея по последните проекти на Галя.