Втори човешки череп е открит в изоставената постройка в град Мизия, където в петък следобед полицаи намериха отрязаната глава на 22-годишния Николай Йорданов, съобщава в. "Преса".

По данни на полицията тепърва предстои идентифицирането на останките, но се предполага, че те са от изчезналия в средата на декември 2007 г. Бойко Маринов (47 г.) от Мизия. През март миналата година разследващите откриха тялото на бившия механик, но главата така и не бе намерена. Мотивите за убийството и разчленяването също не бяха установени. В хода на следствието тогава категорично бе отхвърлена версията за грабеж, защото в джоба на жертвата бяха намерени 5-те лева, с които човекът бил тръгнал да си купи цигари. Късно вечерта в петък, след като откриха части от тялото на изчезналия Николай, полицаите арестуваха за убийството му 31-годишния Адриан Ангелов от с. Гложене. Никой в селото не желае да говори за Адриан. Брат му Иван само казва, че отношенията във фамилията им не били изрядни. След като се изнесъл със семейството си в София, почти не посещавал роднините си.

"За мен случилото се с брат ми е необяснимо. Дори и да допусна, че е убил човек, то е, защото психиката му не е издържала. Не поддържаме контакти с Адриан от доста време. Той е в лоши отношения не само с мен, но и с родителите ни. Чувах съседи да казват, че са го виждали в Гложене, но той не е пристъпвал бащиния дом. Като брат не искам и да си помислям, че Адриан е извършил чудовищните неща, в които го обвиняват", казва още Иван.