Мария Цветкова - шестата поред съпруга на строителния предприемач Динко Динев, бе забелязана да обикаля родното Черноморие с бившия на Златка Райкова - Павел, за който се говореше, че е дясната ръка на мафиотския бос Стефан Бонев - Сако.

След като Мария бе изхвърлена от Брат Динев заради непристойното си поведение, независимо от факта, че имат дете, се завъртя слухът, че моделката е свалила летвата и от крупния бизнесмен е скочила в леглото на някакъв бедняк и дори го бе приютила в апартамента си в София, оставен й като наследство от мастития предприемач Динко. Явно връзката на Мария с бедняка изцяло потвърждава народната поговорка, че когато безпаричието влезе през вратата, любовта излита през прозореца.

Съвсем наскоро плеймейтката е била засечена в обятията на бившето гадже на Русата Златка - Павел, за който е известно, че е доста платежоспособен. Павел и Мария явно не са се скрили добре, тъй като източници споделят как са ги заловили в доста интимен за тях момент, разкриват от paparazzi.bg.

Двамата се прегръщали и целували без свян, като по всичко личи, че именно те са новата светска двойка. Павел ще има на какво да се радва, тъй като прелестите на бившата Мис Плеймейт продължават да бъдат все така притегателни за мъжката половина.