Грозни обвинения започнаха да си разменят Димитър Тадаръков и настоящата му съпруга Светослава Тадаръкова. Двойката е в тежък развод. Според бившия директор на ДФ "Земеделие" Светослава Тадаръкова страдала от психически отклонения и експертиза лесно можела да докаже това.

"Всъщност аз изпитвам страх от нея - тя има четири апартамента, но остава вкъщи, където твърди, че се чувствала заплашена за здравето и живота си. Защо не се изнесе", пита от страниците на "Всеки ден" Тадаръков. Страх ме е, че ще ми сложи отрова в хладилника, за да остане богата вдовица, категоричен е бившият шеф на ДФ "Земеделие". Той е убеден, че през последните две години журналистката системно му е изневерявала. Тадаръков се е подготвил и с доказателства, които обаче възнамерява да представи пред съда. Тадаръкова била любовница на свой колега, с когото уж пътувала в командировки в Сандански, Петрич и Македония. Тадаръков обаче я изловил в лъжа, защото изчезвала по цели седмици, но не ползвала служебен автомобил.

Тадаръкова, по думите на нейния съпруг, въртяла в продължение на две години връзка с двама мъже. Вторият й любовник бил от провинцията и идвал рядко в столицата. Единият от любовниците заминал при нея миналата година ден преди рожденият й ден и вечерял с децата ми, все едно е новият татко в семейството, не сдържа гнева си Димитър Тадаръков. Въпреки това той отрича да е посягал на жена си.