Габриела Василева, носителката на титлата Мис България 2012, е предизвикала фурор в Лондон, където прекара един месец, за да усъвършенства английския си. Това призна самата тя при гостуването си тази сутрин в „Гореща точка” по TV7 пред ексклузивния гост-водещ, не кой да е, а кулинарният гуру Лео Бианки.

Габриела разказа, че докато не знаели коя е, в езиковата школа я приемали както всички останали, но след като разбрали, че е Мис България, познати и непознати започнали да се снимат с нея, да й искат автографи и да се държат с нея, като със специален човек.

Облечена в дрехи на VERSACE, Габриела Василева сподели пред Лео, че това е последното й интервю преди заминаването й за Китай, където в рамките на месец ще се проведе конкурсът „Мис Свят”. Финалът на конкурса ще е на 18 август и се очаква да бъде наблюдаван от над милиард зрители. „Внимавай да не се върнеш с гадже китаец”, предупреди италианецът нашата мис.

Още веднъж Габриела сподели, че каузата, върху която ще се съсредоточи след връщането си от Мис Свят, ще бъде посветена на превенцията на зависимостите, като хазарт, алкохолизъм, но с акцент най-вече върху наркотиците. Габриела ще се обърне чрез кампанията си към по-младите хора, тъй като смята, че голяма част от тях не са добре запознати с последствията от вземането на наркотици. За да разпространи каузата си, през есента й предстоят обиколки по училищата в цялата страна.

Габриела беше лежерно ухажвана от Криско, другият гост в студиото на „Гореща точка”, като рапърът се опита да й зададе коварен интимен въпрос, но беше своевременно порязан от водещия Лео.