Новото риалити "Big Boss", което се очаква да тръгне от този месец, има амбицията да бъде контра на тв варианта "Big Brother". Основни учасници в шоуто са добрите стари познайници от изцепките на "Биг Брадър", като Радо Прашката и Митьо Пищова.

Общо 14 личности ще се състезават в рамките на 40 дни за финалната награда от 200 000 евро, която звучи доста сензационно.

В предаването ще участва приятелката на фолкпевеца Ерик - секс бомбата Вивиан, известни бар дами, като Джесика и Мари Вачева. Модел от Гърция - Андреас, спря своя фотосесия за известен сайт "Дива Моделс", за да подготви тялото си за бъдещия му порно флирт с някой от Къщата.

Имало е идея в това риалити шоу да се покани за участие и Азис, но не се стигнало до консенсус. Участие обаче ще вземе и Стоян Дудов - младеж копнеещ за слава, и познат от клиповете на родни фолкпевици. Собствениците на шоуто са почитатели на класиката във фолка и затова имат идея в последния момент да поканят една част от популярни ретро звезди.

Срещу sms предаването може да се гледа на clubarmagedon.com, 24 часа online, където цензурата е табу. За да направят рейтинга си по-голям, организаторите бръкнаха далбоко в своя джоб и срещу сумата от 300 000 лв. навиха дупнишката мадона Сашка Васева да вземе участие. Продуцентите са убедени, че тя ще допринесе за скандалното предаване не само с голям рейтинг, а и с уникално шоу.