Актрисата Йоана Буковска, която в момента е бременна с близнаци е постъпила в четвъртък в клиниката със симптоми на вирусно заболяване, пише inews.bg.

Бъдещата майка веднага била поета от специалистите и са ѝ били оказани най-добрите грижи.

В момента Буковска е доста по-добре и вече се разхожда из клиниката по пижама, съобщи в. Монитор.

Актрисата обаче засега остава в лечебното заведение и няма да излиза. Тя е предпочела да остане известно време под наблюдение, защото терминът ѝ, който е през август, наближава.

Разбра се още, че Йоанна лично избрала клиниката на на д-р Атанас Щерев като мястото, където желае наследниците ѝ да видят бял свят. Тя е ограничила контактите си дори с приятели, защото иска личният ѝ живот да остане далеч от прожекторите колкото се може по-дълго.

Йоана Буковска се венча за приятеля си Иван през юли миналата година. Сватбата беше в изискан ретростил. След това двамата разпуснаха на пътешествие из Ирландия, Шотландия и Англия. Влюбените си пожелали още на сватбата бързо да се сдобият с наследници.

Когато разбрали, че ще стават родители не на едно, а на две деца, съпрузите полудели от радост. Договорили се, че докато малките отраснат, ще трябва за забравят за любимия си начин за прекарване на ваканциите - пътешествия из екзотични страни.