Сингапурски учен изобрети устройство за целуване през интернет, съобщава АФП. Хуман Самани е професор по роботика и е разработил електронни свръхчувствителни устни, които позволяват на физически разделените влюбени да се целуват през Интернет.

Устойството прилича на малка глава с големи силиконови устни. Наименованието му е "Kissenger" - съкратено от Kiss Messenger.

„Kissenger" може да се използва от хората, за да подобрят комуникацията по между си", споделя създателя на изобретението Хуман Самани. Всичко, което трябва да направят влюбените е да свържат устройството с компютъра чрез USB кабел, да го включат в режим на готовност и да започнат да целуват силиконовите устни, за да се задействат сензорите, които предават сигнала от другата страна. Другото предимство на устрийството за електронно целуване е, че двойките могат да се гледат на екран, докато си разменят целувки.

Самият силиконов материал от който са направени устните, е доста мек и удобен на пипане, като предлага възможно най- добрите усещания и чувствителност, твърди учения, след като е изпробвал творението си.