Борислав Чолев, от когото похитителите на убитата Мирослава Николова от Перник очакваха да вземат подкуп от 500 000 лева, продава 2 луксозни апартамента. Преди това той изтъргувал къща за половин милион в центъра на София, пише в. "България днес".

Името на Борислав бе замесено в разследването на убийството на Мирослава, тъй като се появи версията, че похитителите на мъртвото момиче, чиято сестра бе негово гадже, са очаквали той да я откупи. В началото на годината младежът получи голямо наследство от покойния си баща.

Новината за разпродаването на имотите стигна до ушите и на семейството на Мирослава, което породи известно безпокойство у нейните близки. Майката и сестрата на убитото момиче са притеснени, че след като продаде наследството си, може да замине за някъде и да не се яви на делото, което влиза в съда след месец. "Вече 3 пъти е ходил в Африка. Вероятно парите му трябват, за да избяга там", изказват опасенията си хора от Перник.

17-годишната Мирослава беше отвлечена на 7 ноември миналата година и удушена по-късно. Два месеца девойката беше в неизвестност, а полицията убеждаваше близките й, че тя пие коктейли в Германия. Трупът й беше открит през януари тази година, след като Стойчо Стоев -Чочо направи пълни самопризнания, че е я екзекутирал, а после се самоуби пред очите на полицаите. Преди да се застреля, Чочо посочи за свой съучастник Марио Любенов – Заека, на когото в момента се правят психиатрични експертизи, за да се провери дали може да отговаря пред съда.