Хитът на Валентина Хасан Кен Лий от кастинга на Мюзик Айдъл 2 има сензационен успех. До 16 часа вчера абсурдната версия на Without you на Марая Кери бе гледана 578 768 пъти в най-популярния сайт за видеообмен You tube и над 2000 пъти в българския еквивалент vbox7. В момента цифрата е над 710 000, като има вероятност да мине 1 милион.

Някой е написал субтитри на английски и немски, а един испанец е направил и хаус ремикс на парчето, което някои познават и като Тулибу, дибу, даутю.

Валентина Хасан е култовата изпълнителка от "Мюзик Айдъл" на обралия овациите „кавър” на хитовото парче на Марая Кери „Without you”. 30-годишната българка има шестгодишна дъщеря и заедно със семейството си живее от четири години в Испания. Работи като барманка и обича да си пее нейния вариант на песента „Кен лий”, докато глади.
Куражът на Валентина да пее на нейния си английски е разковничето за успеха й. Тя е родом от село Звезделино. Когато се напише името на селото й в google, излиза нейна шеговита биография. Според нея била завършила музика, английска филология и имала диплом от Кеймбридж