В днешния епизод най-успешното музикално шоу в България ще предложи истински емоции пред малкия екран. Зрителите на Music Idol ще имат възможност да видят руската супер звезда от български произход Филип Киркоров, който взе участие в шоуто като член на журито по време на кастингите във Варна.

Освен да оценява таланти, Киркоров ще се разходи и до родната си къща в морската ни столица. За негово съжаление обаче дни преди пристигането му в България родния му дом е бил бутнат. Какви реакции предизвика този факт у звездата и как беше посрещнат от кандидатите за участие в шоуто, ще стане ясно тази вечер от 20.00 часа.

Сред кандидатите за певческа слава отново има такива, които смаяха журито със смелост и ефектни изпълнения, въпреки всякаква липса на талант у тях. След като миналата година участник от кастинга в Русе се прочу като най-лошия имитатор на Майкъл Джексън, тазгодишното издание на Music Idol предлага нов имитатор на краля на поп музиката.

Трифон Александров накара членовете на журито да занемеят след изпълнението му, което включва освен най-емблематичните парчета на Джако, но и избрани движения от танците му. Трифон се обяви и за Майкъл Джексън на кроасаните, тъй като по професия е пекар.

Изпълнението на осемнайсетгодишната Радост Жабова също е сред претендентите за нов хит в Music Idol 2. Радост дори сама е написала текста на песента, която изпълнява, а в него са включени по-голямата част от задължителните предмети на един гимназист.

Веднага след нейното представяне, водещият Андрей трябваше спешно да се свърже с учителката по биология на Радост. Защо - ще стане ясно в тазвечершния епизод. Сред бисерите в утрешния епизод са и най-лошите изпълнения на Марая Кери и Кристина Агилера.

От втория епизод на Music Idol 2 ще станат ясни и участниците, които продължават напред, заради добрите си певчески възможности. Сред тях е и незрящо момиче, което успя да впечатли четиричленното жури на шоуто.