Заради прочутия бизнесмен, Християн Гущеров, Мария е на път да сe откаже от работата и кариерата си. В последно време певицата ходила по участия изключително рядко и се чудила дали изобщо да не спре да пее.

“Много дълго време съм пяла по кръчмите и си правя извода, че разминавайки се в това, аз да работя през нощта, а той през деня, единият си ляга сам. Става, когато другият се прибира и си ляга. За да има спокоен брачен живот трябва някакво равновесие”, сподели Мария.

Според слуховете, обаче действителността е съвсем друга. Още когато двамата влюбени са били в началото на връзката си, Християн Гущеров й казал, че ще трябва да избира между него и кариерата си, пишат от kliuki.bg, цитирани от Hotnews.

И по тази причина тя вече все по- рядко приема участия. Тя постави началото с това, че звиши двойно хонорара си.

На въпросите защо го е направила, тя се оправдаваше, че Гущеров й бил мениджър и според него не била оценявана добре финансово.

“Промених хонорара си, за да мога да подбирам участията си и да разполагам с достатъчно свободно време за Марая и Хриси, и на това, което ни се случва заедно”, заяви силиконовата красавица.