Шестима охранители ще се грижат за сигурността на Илона Сталер-Чичолина по време на престоя й в България. Бившата порнозвезда и настоящ италиански политик ще пристигне ден преди купона за рождения ден на Евгени Минчев.


На 5 юни тя ще бъде негов специален гост по случай 50-годишнината му. Лорд Минчев ъф Итън разкри пред в. „Монитор", че ВИП приятелката му ще отседне в апартамент в съседство с неговия в столичната резиденция „Анастасия". Освен персонала, който ще обгрижва капризите на Чичолина, пред вратата й ще бдят и шестима гардове.


Охранителите ще се редуват на смени на етажа й в кооперацията. Отделно те ще следват блондинката при обиколките й из София. Илона Сталер е заявила, че иска да разгледа местни забележителности.


Въпреки че през ноември ще навърши 62, унгарката с италиански паспорт се очаква да покаже завидни умения на дансинга. Празненството на Минчев, което ще бъде най-напред под формата на Венециански бал в столичен мол, ще продължи в късните часове в Студентски град. Сред младежите там Чичолина ще се запознае отблизо с попфолк ритмите на афтър парти в оборотен клуб.


Същевременно пиарът и продуцент Минчев, който тази година ще връчи за първи път учредените от него награди „Национална гордост", отреди посмъртно отличието и на Людмила Живкова. Дъщеря й Евгения ще присъства лично, за да получи престижния приз.