Младата ромска певица Роксана вдига приказна сватба. Тържеството ще започне 2 дни по-рано с ритуала “черпене”, когато ще е моминското й парти. На другия ден на улицата пред дома на изпълнителката ще в Кнежа е т.нар. "къна".

Същинското тържество ще е на 15 август в София, а на следващия ден купонът ще продължи с пълна сила. Роксана е наела сватбена агенция, която ще се погрижи за всичко, както и за украсата пред дома й, за да може обстановката да е като в приказка.

Булката е поръчала професионална сцена за четирите оркестри, които ще вдигат градусите на купона. Кетърингът е от София, като готвачи ще приготвят лакомствата на място. Роксана, която загуби майка си при трагичен инцидент преди година, иска този път нейните близки да не шетат, а само да се веселят.

В сватбения ден Роксана ще облече рокля, която й е подарък от Софи Маринова и ще е кума. Този тоалет вече е печално известен, защото Софи я беше купила за своято сватба, но тя така и не мине под венчило, а после се раздели с Дачо.

На сватбата на Роксана, че преди тежката черпня, младоженецът щял да я иска от баща й. Традицията е бащата цял ден да пита зетя какво иска, а той да проговори едва тогава, когато му хареса това, което му се предлага.