Най - скандалната миска и фотомоделка на България Антония Петрова изпусна нервите си и изригна пред столично издание. Тя заяви, че вече й е втръснало на ушите да пишат безмислици срещу нея, а фалшивите снимки с грозния целулит прелели чашата на търпението. Веднъж преглътнала унизителното прозвище „Мис Крокодил", втори път глупостите за побоищата със съпруга й Александър Бередин, но подигравката с външния й вид вече не могла да понесе.

Добрите й намерения се изчерпали, когато се видяла жертва на унизително - грозен фотомонтаж в седмично жълто издание, на което е изтипосана на плажа по изключително неприятен целулит. Според нейната версия, снимките са меко казано фалшиви и се появили в съвсем неподходящ момент - докато си почиват на морето с мъжа й Саша.

„Ще ги съдя. Ами ние сме си на морето, почиваме си като всички нормални хора, а те се чудят каква глупост да измислят. Снимките, на които съм се „развявала" по целулит са фалшиви, защото са обработени с Фотошоп. Не е нужно да се доказва и от експерти, то се вижда от пръв поглед" - инати се Антония Петрова - Бередина и допълва, че е в повече от перфектна кондиция. По същия начин можели да напишат, че й е пораснала трета ръка например и след това трябвало да доказва, че не е мутант.

Мис България 2009 окончателно отрича и слуховете на интернет издание, че е вдигала скандали в дискотека на Слънчев бряг, където уж се изпокарала с бармана и даже го заливала с водка, за да го сложи на мястото му. Тя действително била там, но празнувала в съвсем различно заведение и в тази публикация нямало нищо истинско. Редакторите й отговорили, че нейното име продава и кара хората да четат, та затова пишели глупости по неин адрес.

Съпругът на Тони - Александър Бередин, пък приемал нещата по много философски начин. Той обръщал всичко на майтап и съветвал жена си да не се връзва на тези измислици и да си гледа живота.