“Суперекшънът “Непобедимите 2” от днес е на екран в кино “Форум”.  Точно днес е световната премиера на филма, събрал цяло съзвездие холивудски звезди. Официалната премиера на филма в България е на 24 август, но ботевградското кино е сред избраните, където филмът да се покаже преди премиерата.
Един изключителен реверанс към публиката в нашия град. “Непобедимите 2” днес за първи път се прожектира в световните столици.

Непобедимите 2” поднася именно това, което се очаква от него – доза неподправен екшън и сбор от големи звезди:Силвестър Сталоун, Чък Норис, Брус Уилис, Жан Клод Ван Дам, Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Чък Норис, Лиам Хемсуърт .

"Непобедимите 2” е заснет у нас, така че в около една четвърт от филма се чува българска реч и се мяркат няколко популярни лица от българското кино. В лентата ще виждат и кадри от Деветашката пещера, няколко селца, в които родните баби са въоръжени до зъби и дори автентична селска кръчма, в която звучи чалга.

Снощи в София бе направена гала премиера на продукцията. Джипове, използвани в продукцията, бяха паркирани пред киното, а около тях обикаляха войници в пълно бойно снаряжение.



Дългоочакваният гост, премиерът Бойко Борисов, не уважи галапремиерата, но за сметка на това редица представители на светския живот у нас с радост се снимаха с войниците и джиповете.

"Непобедимите 2" се прожектира в кино "Форум" от 16 часа - цена на билета 6 лева и от 20 часа - по 8 лева.