Късметлията, който улучи шестица от 54-ти тираж на играта 6 от 49, си е получил печалбата в законоустановения срок, съобщиха за botevgrad.com от Българския спортен тотализатор. Оттам обаче отказаха да съобщят дали лицето, пуснало печелившия фиш в ботевградския тото пункт, е от нашия град или от друго населено място. Също така отказаха да предоставят всякакви данни за пол и възраст на късметлията, защото „Български спортен тотализатор гарантира пълната анонимност на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата.”.

Спортният тотализатор обявява населените места на спечелените джакпоти след 17 юни 2010 г., когато бе спечелен, но непотърсен джакпот от 6 575 225,40 лева в Ловеч.

Статистиката показва, че спечелената шестица в 54-ти тираж/08.07. 2012 г. в Ботевград е първата след посочената по-горе дата в двете игри с натрупване на джакпот - 6/42 и 6/49.

От стартирането на играта „Втори ТОТО шанс“ през 2002 в Ботевград са спечелени два автомобила, съобщиха още от Спортния тотализатор.