Не съм го аз удрял тоя травестит в „Час Пик“, той блъсна Златка и й каза: „Свий се, бе, селянко!“. Това казва скандалният подзебемн бос Камен Балбузанов Куката пред бургаския сайт Бесове.

„Бях в заведението, както и много други хора. Не знам защо толкова пишете за тоя циганин, който беше пиян, може да е бил и дрогиран , поведението му беше скандално”. Според Куката, комбинацията от циганин, гей и фолк-изпълнител била най-отвратителната. От същата нощ той си спомнял още и следното: „Видях един мъж от публиката да прави жест към Азис за автограф. Човекът беше с дъщеря си, просто му поиска автограф, а получи обида по микрофона. Облечен беше като травестит, не моето поведение, а неговото беше унизително – тоя път надмина себе си по лиготии, преиграване и циничност”.

Според Куката Златка Райкова била в дискотеката с приятелки, а не с него. Ето версията му за станалото: „Златка беше близо до сцената. Спомням си много добре, че тя беше с гръб към Азис, изобщо не го гледаше. Той мина покрай нея и я блъсна. Каза нещо от рода на: „Свий се бе, селянко!”. И заради това тя реагира по този начин. А това, че се била подразнила, че я имитира, абсурд! Как може такова същество да си съперничи с такава красива жена. Азис обиждаше хората по микрофона, което не прави чест на един певец, особено известен. Какво да говорим - това е едно извращение на природата. Но аз не съм го удрял. Какво да му посягам на такова същество. Той видя, че съм там и пак продължи да ръси цинизми по микрофона, но аз нямам пряк конфликт с него. След това може да е ударен и да е избягал през прозорец или заден вход.”

Куката държеше да се знае, че на другата вечер не е присъствал при мелето в дискотека „Бедрум” и всичко написано за него стресирало роднините му – родителите и децата му. Увеселителното заведение „Бедрум“ беше в пълен погром в неделя сутринта, нанесените щети са за над 20 хиляди лева като унищожено оборудване.