20-годишна жена бе арестувана за това, че е правила незаконен секс с 14-годишно момче и му е родила бебе. Бритни Уеандт от град Клейсбърг в американския щат Пенсилвания ще се изправи пред четири обвинения в сексуален тормоз заради любовната афера с малолетен. В момента тя е задържана в затвор в окръг Блеър, а майка й се грижи за новороденото.

Майката на възмладия татко научила за бременността на приятелката му през юни, когато Уеандт я посетила със сонограма на плода, съобщава “Алтън Мирър”. Малко по-късно жената сигнализирала за връзката на необичайната двойка. По време на разпит 14-годишният казал на полицията, че редовно практикувал с каката необезопасен секс през периода декември 2011 – март 2012 г. По неговите думи, двамата са се срещали в дома на общ познат. Момчето, чието име не се съобщава, казало също пред полицаите, че сексът е бил по взаимно съгласие, но поради това, че възрастта му е под законната в Пенсилвания, връзката се смята за закононарушение. То разказа още как редовно съпровождал любимата си на редовните медицински прегледи по време на бременността.
Полицаите арестували жената след раждането миналата седмица. Не е ясно как двамата са се запознали, както и дали тест за бащинство е потвърдил, че таткото е именно 14-годишното момче.