Държавата си избира на кого да повери определен бизнес и когато стане неудобен се отстранява. Така соченият за един от лидерите на бандата на „Чуковете“. Любомир Костадинов-Младежа обяснява кой се занимава с наркоразпространение в България.
Младежа е лидер на една от най-големите фракции на Левски - „София Запад“. Той беше осъден на осем години затвор. В интервю за БТВ той признава, че има пострадали хора, бити от Дружба. „Не мога да отговарям за техните страдания, тъй като не съм част от тези зверства“, уточнява Костадинов. Младежа твърди, че не познава Христофорос Аманатидис-Таки, с когото го свързва обвинението.

Феновете от агитките не са като сълза от сърна, аз не съм ангелче, но не съм и човекът, за когото ме представят, казва Младежа. Костадинов признава, че е понабил няколко човека, но обяснява това, с факта, че за да бъде лидер в агитка е необходимо да има качества и от тъмната страна.

Костадинов отрича участие и в сблъсъците пред парламента преди три години. Тогава протест срещу дискотеките в Студентски град прерасна в брутален бой между полиция и протестиращи завършил с множество арести пред парламента. Не съм изпълнявал поръчки, тези, които го правят не са били компрометирани, а аз съм осъден, твърди Младежа. Във всичките години, през които съм свързан със София Запад съм бил в добра връзка с полицията и едва ли има служители от СДВР, които са недоволни от мен, казва Костадинов

Той признава, че някои от агитките се използват за гласуване и създаване на напрежение. Имало е опити и към феновете на Левски, тъй като това е най-голямата агитка. Опитваха се да организират купуване на гласове на изборите, но ние го пресякохме, казва Младежа и припомня, че във фен клуба на ЦСКА са били открити предизборни материали на една партия. 2,5 години ми правеха оферти да давам показания срещу братята Маргини, срещу Стефан Бонев Сако, за да получа условна присъда и ако бях мерзавец щях сега да съм на свобода, казва Младежа. Той отрича, че се е превърнал в наркобоса в затвора и заподозря нова поръчка срещу себе си. Пред камерата той показа и протокол от обиска на килията му, където полицаите открили 1 GSM , 1 SIM карта и машинка за татуировки, но нито една доза наркотик.