Лили Иванова претърпя пътен инцидент преди дни в центъра на София, съобщава в. Всеки ден. Джипът на певицата е бутнал жена на улица "Оборище", където живее звездата.
Очевидци твърдят, че виновник за катастрофата е шофьорът на Лили, който карал с бясна скорост по тесния път, осеян с паркирани коли и забързани пешеходци. Някъде към 21 часа тя се прибирала към дома си по посока посолството на Франция. Шофьорът на примата бил пришпорил лъскавия джип "Мерцедес" и летял без да се оглежда, минавайки десетките малки пресечки на "Оборище" . За капак колата била без включени фарове. От близкото кръстовище обаче в следващия миг се появила жена на велосипед, която мигом спряла, виждайки приближаващото возило.
Тъй като колата на Лили се движела твърде бързо, шофьорът не успял да натисне на време спирачките и огромният джип връхлетял на колоездачката. Жената паднала на земята и велосипеда и я затиснал отгоре. Шофьорът, който работил от скоро за Лили, веднага слязъл да помогне на пострадалата. Тя първоначално се развикала, но после се смутила, като видяла кой се вози в лъскавия джип. Велосипедистката уверила звездата, че и няма нищо и двете продължили по пътя си. Очевидци твърдят, че певицата била бясна на шофьора си и след като спрели пред апартамента на звездата, тя започнала да крещи и да се кара на младия човек, завършва вестника.