Новото издание на популярното телевизионно риалити ВИП Брадър е на път да бие рекордите по капризност на главните действащи лица. Сред твърдите им искания са черен хайвер, не само за конусмация, но и за разкрасителни процедури, както и продукти с етикет "био", съобщава “Телеграф”.

Освен пилон на стриптиийз, към необходимите места за релаксация се отнасят още фитнес и сауна, също смятани за абсолютно необходими от Николета Лозанова и компания.

Мъжете, считани по принцип за по-невзискателни, също имат своите предпочитания, обяснимо насочени към възрастта на марковото уиски "предпочитаните години са 12/, както и пури от известни марки.

Един от участниците ще влезе с кучето си в къщата, тъй като не се разделял с него и го разхождал по всякакви светски съблития. Според “Телеграф” най-вероятно това ще е бившият футболист и неуспял плейбой Славчо Тошев.

Връх на претенциите обаче е искането на една от дамите по никакъв начин да не застава пред камерите без грим и прическа и затова специално за нея може да има процедури за разкрасяване всяка сутрин.