Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Ето кой влиза във "ВИП Брадър"

Ето кой влиза във "ВИП Брадър"

Новият сезон на риалити формата "ВИП Брадър" стартира на 11 септември в ефира на Нова тв. Преди старта му се появиха и имената на част от участниците, които ще прекрачат прага на Къщата.


Сред тях са: Ирина Тенчева, Деси Цонева, Миглена Ангелова, Явор Бахаров, кака Лара и Владо Береану, Ути Бъчваров, Рени и моделката Глория Петкова, пише в. "Шоу".

Миглена Ангелова се е съгласила да влезе в шоуто срещу 130 000 лева. 

Кака Лара и бившият й съпруг Владо Береану ще нищят развода си срещу 90 бона на човек.

Ути Бъчваров влиза с връзки, тъй като бил приятел на продуцентите. След като Иван Звездев отказал да участва в шоуто с оправдание, че има професионални ангажименти, то продуцентите поканили Ути срещу 100 бона, за пълен престой.

Глория Петкова обикаляше модните сцени на Дубай, Милано, Париж и Лондон. Моделката ще си тръгне първа и ще вземе само 20 000 лева.

Явор Бахаров се е навил да участва срещу 80 000 лева. Очаква се той да разкаже за връзките си с Луиза Григорова и Вики Терзийска.

Ирина Тенчева, която открадна мъжа на Вихра, ще участва за 80 бона. Тя влиза в предаване на конкурентна телевизия, но слуховете носят, че Иван, Андрей, Тупарев и Тушев всъщност близки приятели.

Фолкпевицата Рени е подписала договор за 100 000 лева. След шумния развод певицата е решила пак да е топ име в попфолка.

Деси Цонева се е пазарила за хонорара от 100 бона да разкже скандалния си живот. Приживе баща й бил много против участието й. Сега след внезапната му смърт Деси е на кръстопът дали да влезе в Къщата. Според мълвата тя е приела да влезе в шоуто, но срещу доста по-голям хонорар.



Етикети към тази новина:
ВИП брадър учасници



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 3051
Дата: 31.08.2016, 14:23

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Guest, преди 8 години
(+10) 10 0
Avatar
Не ВИП Брадър ами Откачалки и простотии.
Guest, преди 8 години
Avatar
Направете ВИП за обикновенни хора които са безработни и нямат пари за хляб .а не за такива паралий
Guest, преди 8 години
(+10) 10 0
Avatar
Само първото издание ми беше интересно с обикновенните хора,след това пълна боза
Guest, преди 8 години
(+5) 5 0
Avatar
Десет човека по 100 000 лв хонорар=1 000 000 лв.Защо не ги дадат за болни дечица или онкодиспансери за кувиози или скъпоструващи медикаменти... Бесен Бесен Бесен
Guest, преди 8 години
Avatar
Zaschtoto ot prihodi za reklama schte wzemat 2 000 000 miliona.
Guest, преди 8 години
(+4) 4 0
Guest, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
С простотий не ми се занимава. Да влиза който ще. Тези боклуци не ги гледам.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com