Единствената жена в света с 11 корици на култовото списание Плейбой Памела Андерсън излязла от къщата на VIP Brother след жесток скандал, твърди HotArena.

Единствената, която може да претендира, че е истинска звезда в родното риалити е била неприятно сюрпризирана от липсата на топла вода. Памела, която я преследва истински лош късмет пристигна в България за участие в предаването, но багажът й се загуби.

По време на живото предаване изпуши техниката и ослепителната блондинка остана без превод. Освен това трябваше да изтърпи аборигенския акцент, с който Ники Кънчев се опитваше да сглоби един въпрос на английски, а за капак трябваше да чуе невероятния въпрос дали гърдите са й застраховани. След всички тези емоции към 1,30 часа тя решила да се освежи в банята, но нямало топла вода.

Памела не издържала и настояла незабавно да бъде изведена от къщата и отведена до хотела, където пренощувала. На сутринта изкусителката се заела да попълни гардероба си, а след това отново се върнала в Нови Хан. Според договора Памела ще остане в предаването едва няколко дни. За да склони за участие в българския вариант на риалитито тя настоявала да спи в отделна спалня, припомнят запознати. Излизането на участници от къщата на VIP Brother не е прецедент и вероятно става въпрос за рекламен трик.

В първите си мигове в къщата Памела Андерсън се държеше изключително приятелски с обявените за звезди български участници. Малко по-късно продуцентите на VIP Brother впрегнаха усилия и обясниха, че екипът в действителност е купувал дрехи на Памела Андерсън, но тя не била напускала къщата. Личната асистентка на Андерсън - Ема, която винаги я придружава в чужбина, обиколила столичен мол заедно с екип на риалитито. От там били напазарувани любими марки на шоузвездата, за да й купят дрехи, обувки и биокозметика.

За ядене звездата от “Спасители на плажа” поискала шоколад, фъстъчено масло, мармалад от портокал и конфитюр от ягоди. В първата си вечер в къщата тя се научи да казва на български "благодаря", "да" и да играе право хоро. Певицата Бони я научи и на кючек. Дали обаче е имало вода, от екипа на продуцентите не казват и дума.