Вдовицата на юго легендата Зоран Миливоевич очаква в Етрополе новия си мъж с няколко ТИР-а багаж
 
Вили Рай вдига наздравица за новия си годеж с колегите от Етрополе на фестивала „Златен кестен”. Снимка: Валентин Велчев Естрадната певица Вили Рай отпразнува годежа си с английски милионер на фестивала „Златен кестен” в Петрич. Бившата вокалистка на Лили Иванова взе участие в първата фестивална вечер, когато прозвуча най-доброто от старите шлагери през годините.
Вили участва със своята вокална група към читалището в Етрополе и след като изпълниха няколко съвместни песни, представи и композицията „Ех, да ми е”, записана със Сръбската духова музика.
След края на рецитала, Вили Рай събра колегите си в ресторант „Рибката”, за да почерпи за годежа си. Само преди броени дни певицата се е сгодила за английския милионер Клиф, който е инженер по образование и е с 10 години по-възрастен от нея.
Двамата планират и сватба около новогодишните празници. Тъй като тя отказва да живее в Лондон, той се пренася у нас. Идния месец младоженецът ще прекара с няколко тира най-необходимите си вещи, за да заживее с любимата си в България.

Това ще е трети брак за любимката на Христо Стоичков след 20-годишен семеен живот с покойната вече юго легенда Зоран Милевоевич и близо 10 години връзка със сръбския композитор Горан Йекнич.
Източник: Агенция БЛИЦ